Ο.Φ.Η ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ….ΟΜΙΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!

Posted on: 10 Ιανουαρίου, 2013 by admin No Comments

krites2 Μπόλικο νερό κύλησε στο αυλάκι από την ημέρα που ο Ο.Φ.Η πέρασε στα χέρια του κόσμου του και χάραξε νέα πορεία προς το μέλλον, με χαρές και λύπες και αμέτρητες συγκινήσεις που μόνο η ΜΕΓΑΛΗ ομάδα της ΚΡΗΤΗΣ μπορεί να μας προσφέρει.Εμείς πιστοί στρατιώτες της ιδέας που λέγεται Ο.Φ.Η δεν αφήσαμε ποτέ την ομάδα μόνη!!!Δεν την αφήσαμε στα εύκολα, δεν πρόκειται να την αφήσουμε στα δύσκολα!!!!Οι έννοιες λιποψυχία,δειλία και παραίτηση είναι άγνωστες στο Ομιλίτικο λεξιλόγιο!!!!

Δυνατά και Υπερήφανα….γεμίζουμε τον Ναό μας την Κυριακή με ασίγαστο παλμό….ώστε να οδηγήσουμε τα Κρητικόπουλα του Ο.Φ.Η και όλα τα άλλα νέα παιδιά στην νίκη που θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα,ψυχολογική και βαθμολογική, και τεράστια χαρά σε όλους εμας που πετάμε στα σύννεφα στις νίκες και αρρωσταίνουμε στις ήττες!!!

Στον Ο.Φ.Η μας δεν περισσεύει κανείς!!!!Στηρίζουμε τους παίκτες μας και τον προπονητή!!! Γεμίζουμε το Γεντί Κουλέ, στήνουμε το δικό μας πάρτυ στην κερκίδα και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την  νίκη την Κυριακή!!!!!

Καλη Χρονιά σε όλους με Υγεία και πολλές Ομιλίτικες χαρές!!!

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ

 

KΡΗΤΕΣ 4 ”ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”

 

SNAKES 4 HERAKLION CLUB

Leave a Reply