Α.Ε Ηρακλείου-Ο.Φ.Η 0-0

Posted on: 4 Οκτωβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

krites5

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 στην Αθήνα με αντίπαλο την νεοφώτιστη ομάδα της Α.Ε Ηρακλείου.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε σε ένα πολύ μικρό γήπεδο με πλαστικό τάπητα και παρόλα αυτά παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι ,φάνηκε ποιό έτοιμη αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τους 3 βαθμούς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας έμεινε με 10 παίκτες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με μια ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της ομάδας μας Τζέκο.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ασχοληθούμε με τη διαιτησία αλλά καλό θα είναι οι υπεύθυνοι της ομάδας μας να πάρουν τα μέτρα τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πλέον τα περιθώρια στενεύουν και την ερχόμενη Κυριακή στο Γεντί Κουλέ αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας την Κηφισιά και είναι επιτακτική η νίκη για να έρθουν οι πρώτοι 3 βαθμοί και να αποκτήσει ψυχολογία η ομάδα, σε διαφορετική περίπτωση και με κάθε άλλο αποτέλεσμα η ομάδα μένει πολύ πίσω βαθμολογικά και η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι ένας Γολγοθάς.

Ελπίζουμε αρχής γενομένης την επόμενη αγωνιστική η ομάδα να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο για να πάρει την νίκη.

 

Leave a Reply