Ανακοίνωση 20/01/2015

Posted on: 20 Ιανουαρίου, 2015 by Krites4 No Comments

krites-label

Τα λόγια έχουν στερέψει, η απογοήτευση μας έχει κυριέψει ,η οργή και ο θυμός ξεχειλίζουν,τα καταφέρατε κύριοι, κατασπαράξατε την σάρκα και την ψυχή του Ο.Φ.Η μας,δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, υποθηκεύσατε το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας, τα διαλύσατε όλα για να κάνετε τους μάγκες και τους προέδρους στην πλάτη του Ο.Φ.Η μας.

Εμείς είμαστε οπαδοί κύριοι δεν είμαστε παράγοντες,στις όποιες αποφάσεις και κινήσεις κάναμε μας μιλούσε το συναίσθημα και το πώς θα προχωρούσε η ομάδα μπροστά ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον,εσείς μας τάζατε αλλαγές σελίδας,εσείς μας τάζατε τριετή πλάνα εξυγίανσης,εσείς μας τάζατε μεγαλοεπενδυτές και εμείς σας πιστεύαμε γιατί είχαμε μια Ελπίδα.

Φταίμε, το ξέρουμε και το αναγνωρίζουμε αλλά δυστυχώς εκμεταλλευτήκατε την αγάπη μας για αυτή την ομάδα και μας πουλήσατε ΕΛΠΙΔΑ.Μια ΕΛΠΙΔΑ που για αυτήν κάναμε αγώνες ανεξαρτησίας,ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα,πουλήσαμε κουπόνια,αγοράσαμε μετοχές και στο τέλος τι?Τίποτα κύριοι, η ΕΛΠΙΔΑ έσβησε και μαζί με αυτήν σβήσατε κι εσείς, τελειώσατε,αποτύχατε, αποδείχτηκε ότι δεν είστε ικανοί ,όλοι όσοι διοικήσατε τα τελευταία χρόνια ,μηδενός εξαιρουμένου.

Είχατε μια ομάδα που ήταν μέσα στις 3 πρώτες σε ότι αφορά την πληρότητα στο γήπεδο της,μια ομάδα που είχε 3.000 εισιτήρια διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια, και τι καταφέρατε?Να την διαλύσετε!!!Είναι απίστευτο!!!

Η ιστορία θα σας κρίνει όλους σας και θα σας γράψει στις πιο μαύρες τις σελίδες,εμείς σας έχουμε κρίνει ήδη και έχετε μπει στην μαύρη λίστα ως ανεπιθύμητοι και αποτυχημένοι.

ΟΜΙΛΕ μου όμως μην ανησυχείς,εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν,όπου και να βρίσκεσαι, και σου δίνουμε μια υπόσχεση, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να σε ξανακάνουμε έτσι όπως σε μάθαμε, ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.

 
ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΘΥΡΑ-4 1986
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ
ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΡΑ 4
SNAKES 4 SITIA CLUB
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η Αθηνών “Νίκος Ξυλούρης»

Leave a Reply