Ανακοίνωση 20/05/2016

Posted on: 20 Μαΐου, 2016 by Krites4 No Comments

genti20134

Την Κυριακή στις  17.00 η ομάδα μας  θα κάνει το πρώτο βήμα, από τα δύο που χρειάζονται για να επανέλθει ο Ο.Φ.Η στη φυσική του θέση που δεν είναι άλλη από την Α’ Εθνική κατηγορία. Το Γεντί Κουλέ  θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές μιας και θα είναι κατάμεστο από 10.000 Ομιλήτες και όλοι μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα στη νίκη και στην αυτονόητη άνοδο στην Β’ Εθνική.

Από την πλευρά μας ζητάμε από τον λαό του Ο.Φ.Η να δώσει το 100% των δυνάμεων του, με φωνή, ένταση και πάθος, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και να αποδείξουμε για ακόμα μια φορά την αγάπη μας για τον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ αλλά και την πίστη μας στους παίχτες και τον προπονητή μας.

Πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί! Ο αντίπαλος μη μπορώντας να μας κοντράρει αγωνιστικά, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να μας προκαλέσει, να μας εκνευρίσει, ίσως ακόμη και να επιδιώξει την διακοπή του αγώνα. Για το λόγο αυτό πρέπει εμείς να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα. Η φωνή μας αρκεί να τους κάνει να χάσουν τον αγώνα από τα αποδυτήρια. Δεν απαντάμε στις προκλήσεις, δεν ασχολούμαστε με κανένα παρά μόνο με το πώς θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας.

Εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες της ιστορίας και του μέλλοντος της ομάδας μας και εμείς είμαστε αυτοί που υποσχεθήκαμε στον Ο.Φ.Η ότι θα είμαστε για πάντα εκεί σε όποια κι αν παίζει εθνική. Αυτό κάναμε και κάνουμε κάθε Κυριακή! Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και την επόμενη Κυριακή! ΔΥΝΑΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΙΚΑ!!!

 

ΚΡΗΤΕΣ-4 Θ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

SNAKES-4 HERAKLION CLUB

ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η ΑΡΧΑΝΩΝ

SNAKES-4 SITIA CLUB

Πανελλήνιος Σ.Φ. Ο.Φ.Η Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»

Leave a Reply