Το Σάββατο….Άνοδο!!!

Posted on: Φεβρουάριος 14th, 2019 by Krites4 No Comments

Το Σάββατο στις 21:00 στο κέντρο Άνοδος θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας απ όλους τους συνδέσμους.Η τιμή ανέρχεται στα 15 ευρώ με πλήρες μενού.
Καλούμε όλους τους οπαδούς του ΟΦΗ,οργανωμένους και μη,να δώσουν δυναμικό παρόν για μια βραδιά ΟΜΙΛΙΤΙΚΗ. Την δική μας βραδιά όπου το τραγούδι για τον ΟΦΗ θα κυριαρχήσει. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο το βράδυ στην Άνοδο!
Όπως ειναι λογικό δεν μπορούμε να μην δείξουμε το δρόμο για την Δεύτερα και την συνέχεια γενικότερα.Τώρα ΟΛΟΙ μαζι πρέπει να τον σπρώξουμε μπροστά για να επικρατήσει στη μάχη κερδίζοντας στο τέλος τον πόλεμο. Με την βροντερή παρουσία μας στη ΘΥΡΑ 4 και το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ. Με το πάθος και την αποφασιστικότητα μας.Το μεταδίδουμε στην ομάδα και επιβάλλεται να το καταλάβουν ΟΛΟΙ! Η ΘΥΡΑ 4 είναι έτοιμη για την πρώτη μάχη και δείχνει το δρόμο. Άλλωστε,η ιστορία της, λέει, ότι η ΘΥΡΑ 4 και κόσμος του ΟΦΗ κέρδισε τις μεγαλύτερες μάχες εντός και εκτός κερκίδας.Το γνωρίζουν ΟΛΟΙ καλά, θα το μάθουν την Δευτέρα και αυτοί.Η ώρα 19:30, ραντεβού στη ΘΥΡΑ 4.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

 

 

Η σκέψη μας κοντά σου!

Posted on: Φεβρουάριος 10th, 2019 by Krites4 No Comments

Όλοι είμαστε στο πλευρό σου Στάθη. Οι ευχές όλων απο το Δ.Σ και των μελών του συνδέσμου μας για γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στην οικογένεια σου.
Πάλεψε και αυτόν τον αγώνα  όπως εσύ  ξέρεις, η σκέψη μας κοντά σου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 4 ΟΛΟΙ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

Posted on: Φεβρουάριος 2nd, 2019 by Krites4 No Comments

Την Κυριακή η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη σ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς.
Καλούμε όλο το κόσμο του ΟΦΗ αλλά και του Ηρακλείου να δώσει δυναμικό παρόν στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ δίνοντας την ώθηση στην ομάδα για τη νίκη.Γεμίζουμε τη ΘΥΡΑ 4 και με πάθος,φωνή,υπομονή και επιμονή. Στηρίζουμε την ΟΜΙΛΑΡΑ.
Την Κυριακή θα το πάρουμε εμείς.Όλοι στη Θύρα 4,όλοι ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ!!

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ

Κοπή πίτας συνδέσμων Ο.Φ.Η 2019

Posted on: Φεβρουάριος 2nd, 2019 by Krites4 No Comments

Οι «ΚΡΗΤΕΣ-4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ» – «SNAKES-4 HERAKLION CLUB» και «ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ Ο.Φ.Η. ΑΡΧΑΝΩΝ» σας προσκαλούν στην κοπή της πίτας τους στο Κέντρο «Άνοδος» στο Γάζι, με τον ΓΙΩΡΓΗ ΒΡΕΝΤΖΟ (ΚΑΤΗ) και τους ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΔΕΣ (ΜΕΝΕΛΑΟ & ΓΙΩΡΓΗ), στο λαούτο συμμετέχει και ο ΜΑΝΟΣ ΣΚΟΥΜΠΑΚΗΣ.

Tιμή πρόσκλησης 15€  (πλήρες μενού & άφθονο κρασί)

Πληροφορίες και κρατήσεις στους συνδέσμους.Τηλ.: 2811756652

https://www.facebook.com/events/324607515063060/

Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ

Posted on: Οκτώβριος 20th, 2018 by Krites4 No Comments

«Επειδή» οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται,
«Επειδή» ο ΟΦΗ δεν είναι μόνο του Ηρακλείου αλλά και όλης της Κρήτης,
«Επειδή» αυτό που ονειρευομασταν για ένα μεγάλο κ περήφανο ΟΦΗ επιτέλους αρχίζει και παίρνει σάρκα κ οστά,
«Επειδή» όλοι αυτοί που βρίσκονται στην διοίκηση αντιπροσωπεύουν την ιδέα κ την νοοτροπία αυτού του συλλόγου, γιαυτό,
Καλούμε την Κυριακή όλο τον ομιλητικό λαό και κόσμο του ΟΦΗ να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας γεμίζοντας το Γεντί κουλέ, δημιουργώντας την θερμή κ μοναδική ομιλητική ατμόσφαιρα όπως εμείς ξέρουμε χωρίς ακρότητες χωρίς προκλήσεις με πρώτο μέλημα να προστατέψουμε το γήπεδο και την ομάδα μας. Ο πόλεμος θα είναι διαρκής από δω κ πέρα και πρέπει όλοι «ενωμένοι», να είμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση. Μην απαντήσετε σε τυχόν προκλήσεις «αλλοθρήσκων κ γενιτσάρων»που μόνο σκοπό θα χουν την τιμωρία της ομάδος μας.
ΌΛΟΙ με τα ασπρόμαυρα κασκόλ μας στο γήπεδο.
ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – SNAKES 4 HERAKLION CLUB – ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

 

 

The South Will Rise Again

Posted on: Οκτώβριος 11th, 2018 by Krites4 No Comments

Ιστορική μερα για τον ΟΦΗ μας, Ιστορική μέρα και για τους φιλάθλους και οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας βλέποντας οτι οι κόποι, τα συλλαλητήρια, ο αγώνας για εναν μεγάλο ΟΦΗ όλη της κρητης επιτέλους απέδωσαν. Τι κι αν περάσαμε μπόρες και καταιγίδες εμείς ήμασταν πάντα εκεί, εκεί που θα είμαστε και στο μέλλον στηρίζοντας τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με έναν και μοναδικό στόχο: Ο ΟΦΗ να ξαναγίνει μεγάλος και να ξαναζήσουμε στιγμές του ένδοξου παρελθόντος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στην μέχρι τώρα διοίκηση που έκανε ότι ήταν δυνατόν, έχοντας εμπόδια απο πολλά μέτωπα, να φέρει εις πέρας τα τόσα προβλήματα που προέκυπταν κάθε μέρα, να καταφέρει να μην διαλύσει η ομάδα, να την βγάλει στην super league και το καλύτερο, να καταφέρει να παραδώσει την ομάδα σε έναν υγιή επιχειρηματία. Λαέ του ΟΦΗ αυτό που ήθελες τόσα χρόνια είναι πλέον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

«The South Will Rise Again»

Σ.Φ ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ SNAKES 4 Heraklion club

 

 

Η νέα εποχή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Posted on: Σεπτέμβριος 6th, 2018 by Krites4 No Comments

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθουμε στενά τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό της ομάδας κ με απόλυτη προσοχή, δίχως να παίρνουμε θέση σκόπιμα και απόλυτα συνειδητά. Το κάνουμε τώρα, αυτή τη στιγμή για να το σκεφτούν λίγο καλύτερα αυτοί οι οποίοι βάζουν τα μικροεμποδια στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και να προχωρήσει η νέα μέρα στην ομάδα μας. Σας ενημερώνουμε ότι σας ξέρουμε, ποιοι είστε και τι αντιπροσωπευετε αλλά και τους σκοπούς τους οποίους έχετε. Να βάλετε καλά μέσα στο μυαλό σας ότι το ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ θα το βλέπετε πλέον μόνο από την τηλεόραση. Η κλίκα σας θα εξαφανιστεί γύρω από την ομάδα μας από τον ίδιο το ΛΑΟ του ΟΦΗ και η νέα εποχή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ θα πάρει σάρκα και οστά.  Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που έχουν συμβάλλει έως τώρα τα μέγιστα με κάθε τρόπο για την αλλαγή του ιδιοκτησιακου!

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – SNAKES 4 HERAKLION CLUB – ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

 

 

 

 

 

 

 

Σας περιμένουμε να δούμε το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας!

Posted on: Ιούλιος 25th, 2018 by Krites4 No Comments

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΟΝΟ Ο.Φ.Η!

Posted on: Ιούλιος 6th, 2018 by Krites4 No Comments

Ενάμιση μήνα μετά το παιχνίδι με την Σπάρτη και την τυπική επιστροφή της ομάδας μας στη Σούπερλιγκ, ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε γεύση από το Ναό μας και να δώσουμε παλμό στην κερκίδα ! Την Δευτέρα στις 18:00 το γήπεδο πρέπει να πάρει και θα πάρει φωτιά. Έχουμε υποχρέωση να εκφράσουμε για ακόμα μια φορά την ευγνωμοσύνη μας στον πρωτεργάτη της ανόδου και τους παίκτες μας και να δώσουμε μια γεύση στους νέους παίκτες της ομάδας για το τι έχουν να περιμένουν από εμάς. Η στήριξή μας ήταν, είναι και θα είναι έμπρακτη και δυνατότερη από ποτέ! Στόχος μας είναι και φέτος το Γεντί Κουλέ να συνεχίσει να είναι απόρθητο κάστρο και να υπενθυμίσουμε, σε όσους το έχουν ξεχάσει, το μέγεθος του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ! 43 μέρες χωρίς Ο.Φ.Η και χωρίς Γεντί Κουλέ ήταν πολλές!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΟΝΟ Ο.Φ.Η!

ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ SNAKES 4 HERAKLION CLUB OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

Τουρνουά BEACH Soccer

Posted on: Ιούνιος 30th, 2018 by Krites4 No Comments

Η έκπληξη του καλοκαιριού!!!

Τουρνουά BEACH Soccer.

18/07/2018 και ώρα 16:00.

Blue N’ Blue ΒΑΓΙΑΣ 1 ΑΝΜΟΥΔΑΡΑ.

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: ΚΡΗΤΕΣ 2003 Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- SNAKES 4- AΡΧΑΝΕΣ ΟΦΗ CLUB

ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΑΛΑ.
ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΙΡΑ.
ΑΦΘΟΝΗ ΜΑΣΑ.
ΑΦΘΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕIΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ.

ΜΙΑ ΠΑΡEΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟ ΠΛAΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠAΝΤΑ….

 

https://www.facebook.com/events/251963775568900/