Εργοτέλης-Ο.Φ.Η 3-2

Posted on: 8 Φεβρουαρίου, 2015 by Krites4 No Comments

ergo_ofi2015

Η ομάδα μας αγωνίστηκε χθες στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον συμπολίτη και γνώρισε την ήττα με σκορ 3-2 σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ήταν εμφανώς καλύτερη από τον αντίπαλο της και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα.

Αν και η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ με 2 τέρματα δύο φορές παρόλα αυτά προσπάθησε κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα και να μειώσει σε 3-2,είχε δύο δοκάρια,είχε παρά πολλές φάσεις για γκολ έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλο ,δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι στις καθυστερήσεις αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για την ομάδα μας για να γυρίσει το παιχνίδι.

Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας είχε κόντρα διαιτησία και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα μας έχει στοχοποιηθεί.

Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι  Μακρής και  Μερεμπασβίλι, ο πρώτος μείωσε σε 2-1 και ο δεύτερος μείωσε σε 3-2,δοκαρί είχε ο Καλαϊτζιτζ και ο  Κουτσιανικούλης, ο οποίος έχασε και δύο απίστευτα τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο κόσμος του ΟΦΗ που βρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο χειροκρότησε την ομάδα στο τέλος του παιχνιδιού για την εμφάνιση και την προσπάθεια που έκανε.

Παρά την ήττα είδαμε μια ομάδα να παίζει μπάλα,να έχει πάθος και να προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό,αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα αυτά τα νέα παιδιά και αυτό είναι που θέλει να βλέπει ο κόσμος ασχέτως αποτελεσμάτων.

Ο ΟΦΗ για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και περάσαμε το μήνυμα ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και ότι γίνει.

Leave a Reply