Απογοήτευση!!Φωστήρας-Ο.Φ.Η 1-0

Posted on: 17 Ιανουαρίου, 2016 by Krites4 No Comments

fostirasofi

Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομάδα μας αντιμετώπισε στον Ταύρο τον πρωτοπόρο Φωστήρα και έχασε με σκορ 1-0.

Το γκολ προήλθε από μια στημένη φάση στο πρώτο ημίχρονο και παρότι η ομάδα είχε τον χρόνο να ανατρέψει την κατάσταση,δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε δίκαια.

Ο Ο.Φ.Η παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων πετώντας στα σκουπίδια την ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή και να δείξει σε όλους ποιός είναι το αφεντικό.Παίκτες χωρίς ψυχή,χωρίς όρεξη,παρότι όλα είχαν κυλήσει υποδειγματικά την περασμένη εβδομάδα,με την επιστροφή των βαθμών,την ευρεία νίκη που είχαν πετύχει την προηγούμενη αγωνιστική,με την ψυχολογία στο υψηλότερο δυνατό σημείο,δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα σκορπώντας απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας.

Προκαλεί εντύπωση πως ένα τέτοιο ρόστερ,με παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας,χωρίς οικονομικά προβλήματα,να γίνετε έρμαιο στις ορέξεις της κάθε απίθανης ομάδας και οι παίκτες να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι σε κάθε σημαντικό παιχνίδι που έπαιξαν φέτος.

Καλό θα είναι οι παίκτες να καταλάβουν ότι μια ακόμα χρονιά σε αυτήν την κατηγορία θα είναι καταστροφική,θα μικρύνει κι άλλο το μέγεθος του Ο.Φ.Η και θα απομακρύνει από δίπλα της και τους τελευταίους πιστούς φιλάθλους που αγαπούν αυτήν την ομάδα.

Παιχνίδια για να γυρίσει η κατάσταση υπάρχουν,το θέμα είναι ότι η ομάδα δεν πείθει αγωνιστικά ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Leave a Reply