Ηλυσιακός-ΟΦΗ 0-1

Posted on: 20 Δεκεμβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

krites40

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση η ομάδα μας κέρδισε στου Ζωγράφου τον Ηλυσιακό με σκορ 0-1,σκορερ για την ομάδα μας ο Πόποβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ  αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο τοίχος και άλλαξε πορεία.

Γενικά η ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο,έχασε πολλές ευκαιρίες για να καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι,είχε δοκάρι με τον Περογαμβράκη στο πρώτο ημίχρονο και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Σημαντική νίκη που σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαν οι πρωτοπόροι κρατάει ζωντανές τις ελπίδες για την επίτευξη του στόχου.

Πρέπει να το καταλάβουν όλοι,σημασία έχει να παίρνουμε νίκες,έστω και με μισό μηδέν.έτσι είναι η κατηγορία,δύσκολα γήπεδα,ομάδες χαμηλού επιπέδου που το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν είναι δύναμη στο παιχνίδι τους και τίποτα άλλο,οι καλές ομάδες είναι ελάχιστες με τις οποίες ο Ο.Φ.Η έχει φανερή διαφορά δυναμικότητας αρκεί αυτό να το δείχνει στο γήπεδο.

Επόμενο παιχνίδι είναι εντός με τους Τράχωνες Αλίμου που η ομάδα μας οφείλει να πράξει το αυτονόητο,να πάρει την νίκη και να πάει την μεθεπόμενη αγωνιστική στον Ταύρο να παίξει με τον πρωτοπόρο Φωστήρα που με μια νίκη κι εκεί μπαίνει πλέον πολύ δυνατά στο κόλπο της ανόδου (προϋπόθεση πάντα είναι η επιστροφή των 6 βαθμών).

Ο.Φ.Η είσαι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας,σου δίνεται η ευκαιρία να γυρίσεις το κακό κλίμα που υπάρχει και να ξαναμπείς στο κόλπο της ανόδου,απέδειξε το.

Leave a Reply