Παοκ Κρουσώνα-ΟΦΗ 1-2

Posted on: 6 Μαρτίου, 2016 by Krites4 No Comments

tempresize

Την πέμπτη σερί νίκη του πραγματοποίησε ο Ο.Φ.Η νικώντας εκτός έδρας στο Παγκρήτιο Στάδιο την αξιόμαχη ομάδα του Κρουσώνα με σκορ 1-2.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο,η ομάδα του Κρουσώνα προηγήθηκε στο σκορ με 1-0 και ο Ο.Φ.Η μέσα σε 12 λεπτά έκανε την ανατροπή και γύρισε το παιχνίδι σε 1-2 πηγαίνοντας με το σκορ αυτό στο ημίχρονο.Σκόρερ για την ομάδα μας από το πρώτο ημίχρονο οι Περογαμβράκης και Πόποβιτς .

Γενικά η ομάδα δεν παρουσίασε καλή εικόνα,είχε μεν τον έλεγχο του παιχνιδιού,έκανε ευκαιρίες που δεν τις μετέτρεψε σε γκολ αλλά εμφάνισε σημάδια κόπωσης και αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να είναι όλος ο κόσμος με το άγχος μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

Η διαφορά ποιότητας για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν αρκετή έτσι ώστε να δώσει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας που χωρίς να έχει καλή απόδοση πέτυχε την ουσία που είναι η νίκη.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα και την ήττα του πρωτοπόρου,ο Ο.Φ.Η για πρώτη φορά φέτος είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και δείχνει ικανός για την μεγάλη ανατροπή αρκεί από εδώ και στο εξής να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με τον Φωστήρα μέχρι την τελευταία αγωνιστική που τον αντιμετωπίζουμε στο Γεντι Κουλε που δεν θα έχει καμία τύχη,αν και πιστεύουμε ότι η ομάδα θα έχει καθαρίσει με την άνοδο πριν την τελευταία αγωνιστική.

Αξίζει να αναφέρουμε την καλή απόδοση της ομάδας του Κρουσώνα που έδειξε ένα αξιόμαχο και δουλεμένο σύνολο,παίζοντας στα ίσια το παιχνίδι δείχνοντας ότι δύσκολα θα την κερδίσει κάποια ομάδα στην έδρα της και το αναφέρουμε αυτό γιατί θα υποδεχτεί τον μέχρι τώρα πρωτοπόρο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εμείς να είμαστε σοβαροί και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

 

Leave a Reply