Ο.Φ.Η-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Posted on: 21 Σεπτεμβρίου, 2014 by Krites4 No Comments

slider01

Παίζοντας με καρδιά και ψυχή η ομάδα μας επικράτησε το Σάββατο στο Γεντί Κουλέ του Ατρομήτου με σκόρ 1-0.

Σκόρερ για την ομάδα μας ο Αλέξης Περογαμβράκης μετά από πολύ καλή ενέργεια του Κοσταρικανού Τζόρτζ που τον έβγαλε μόνο του απέναντι σε κενό τέρμα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά σίγουρα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια που την είχαμε δει.Ο Ατρόμητος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου αν εξαιρέσουμε μία φάση προς το τέλος του αγώνα με την κεφαλιά του επιθετικού του Ατρομήτου να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Λόρι και μία φάση στην αρχή του παιχνιδιού που προήλθε από ατομικό λάθος αμυντικού παίκτη μας.

Η ομάδα κατακτώντας την νίκη έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και συνεχίζει με σαφώς καλύτερη ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η νίκη εκτός από το βαθμολογικό όφελος, δίνει στην ομάδα την ηρεμία που χρειάζεται για να δουλέψει και να βελτιωθεί στην συνέχεια γιατί η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη.

Ο πόλεμος που δεχόμαστε σαν ομάδα μας κάνει πιο δυνατούς και καλά θα κάνουν αυτοί που μας πολεμάνε να το καταλάβουν γιατί θα μας βρούν απέναντι τους.

Ομιλάρα προχώρα μην μασάς είμαστε μαζί σου οι πιστοί οπαδοί σου.

 

Leave a Reply