Ο.Φ.Η-Επισκοπή 4-0

Posted on: 8 Νοεμβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

1797381_734367776575834_359205221_n

Σε ένα παιχνίδι που δεν αξίζει κριτικής λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 4-0,το σκορ στο ημίχρονο ήταν ήδη 3-0  με συνέπεια το δεύτερο ημίχρονο να είχε καθαρά τυπικό χαρακτήρα.

Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Σαχινίδης και Περογαμβράκης από δύο τέρματα ο κάθε ενάς.Η ομάδα παρατάχθηκε με φουλ επιθετικό σχήμα και αυτό απέδωσε στο γήπεδο και έτσι ήρθε μια άνετη νίκη.Πολύ καλή απόδοση είχε ο Σαχινίδης ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος στην αρχική ενδεκάδα σημειώνοντας 2 τέρματα και δημιουργώντας το πρώτο γκολ αφού μετά από δική του προσπάθεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Περογαμβράκης σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας μας.

Γενικά η ομάδα παρουσίασε καλό πρόσωπο,ήταν σοβαρή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες.

Να σημειώσουμε ότι ο Πόποβιτς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού κα περιμένουμε να δούμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.

Επόμενο παιχνίδι είναι πάλι εντός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Βαρής και δίνετε η ευκαιρία στην ομάδα μας με νίκη να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Πάντως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ομάδα μας είναι με διαφορά η καλύτερη της κατηγορίας και όλα εξαρτώνται από αυτήν,έχει την δυνατότητα να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να δείξει ποιός είναι το αφεντικό στην κατηγορία.

Leave a Reply