Ο.Φ.Η -Π.Α.Ο.Κ 3-1

Posted on: 8 Φεβρουαρίου, 2015 by Krites4 No Comments

slider01

Η ομάδα μας επικράτησε του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 μέσα στο Γεντί Κουλέ πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας έκανε πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε σε όλη την Ελλάδα πόσο βαριά είναι η φανέλα της και παρά τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει είναι ικανή να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο μέσα στο Γεντί Κουλέ.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 2-0 με σκόρερ τους George και Λαμπρόπουλο,στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με σκόρερ τον Παπαδόπουλο, ο ΠΑΟΚ πίεσε απο εκεί και πέρα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά και έτσι ήρθε το γκολ του Κουτσιανικούλη κάνοντας το σκορ 3-1 που κλείδωσε την νίκη.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλη την ομάδα ,ξεχώρισαν όμως ο GEORGE που κέρδισε όλες τις μονομαχίες απο τους αντίπαλους αμυντικούς,σκόραρε,κέρδισε και το πέναλτι και ο Κουτσιανικούλης που έκανε την καλύτερη εμφάνιση του με την φανέλα της ομάδας μας και σκόραρε και το τρίτο γκολ.

Επίσης να αναφέρουμε ότι τα νέα παιδιά της ομάδας μας έκαναν πάλι πολύ εμφάνιση και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αξίζουν να φοράνε την φανέλα του ΟΦΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την θύρα 6 χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Leave a Reply