Ο.Φ.Η -παο 2-3

Posted on: 16 Φεβρουαρίου, 2015 by Krites4 No Comments

ofipao2015

Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον παο με σκόρ 2-3 μέσα στο Γεντί Κουλέ σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές εναλλαγές συναισθημάτων.

Ο αντίπαλος προηγήθηκε στο σκορ στην πρώτη του φάση στα καρέ της ομάδας μας κάνοντας το 0-1,παρόλα αυτά η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς σε 2-1 με σκόρερ τον Μονιάκη με απευθείας χτύπημα φάουλ και με τον Μερεμπασβίλι με χτύπημα πέναλτι στο τέλος του ημιχρόνου.Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη στην πρώτη φάση του αντιπάλου δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ μετά από καραμπόλα και ισοφαριστήκαμε σε 2-2.Η ομάδα μας κουράστηκε στην συνέχεια λογικό μετά απο τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν οι 14 παίχτες μας και συνέπεια αυτού ήταν να δεχτούμε και το τρίτο γκολ και να γνωρίσουμε την ήττα με 2-3.

Παρόλα αυτά και παρά την ήττα ο κόσμος για ακόμα μια φορά αποθέωσε τους παίκτες αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Εξαιρετικοί για ακόμα ένα παιχνίδι οι πιτσιρικάδες της ομάδα μας Δαμιανάκης,Φαζός,Μπολάκης που παιχνίδι με το  παιχνίδι γίνονται όλο και καλύτεροι.

Προχωράμε και όσο αντέξουμε,Ομιλάρα μην σταματάς εμείς θα είμαστε δίπλα σου.

Leave a Reply