ΟΦΗ-Ατρόμητος Π. 2-0

Posted on: 29 Νοεμβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

krites208988

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ,η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 2-0 τον Ατρόμητο Πειραιά με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Περογαμβράκης και Πόποβιτς.

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής λόγω της τακτικής που ακολούθησε η αντίπαλη ομάδα η οποία κατέβηκε στο Ηράκλειο για να παίξει μαζική άμυνα και ότι βγει χωρίς να απειλήσει καθόλου την ομάδα μας.Χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα είναι ότι ο αντίπαλος δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας δυσκολεύτηκε να σκοράρει,έχασε πολλές ευκαιρίες ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο και γενικά η εμφάνιση της κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.

Ο κόσμος εμφανώς απογοητευμένος από τις τελευταίες εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα απουσίαζε σήμερα από το γήπεδο.Η εμπιστοσύνη στην ομάδα έχει χαθεί είναι φανερό πλέον και στο χέρι των παικτών και του προπονητή είναι να ξαναποκτηθεί.

Αρχής γενομένης την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τριγλία Ραφήνας, η οποία φέτος παρουσιάζεται ιδιαιτέρως δυνατή και είναι ψηλά στην βαθμολογία, να πάρει το διπλό και να αποδείξει σε όλους ότι θα παλέψει για την άνοδο μέχρι τέλους.

Leave a Reply