ΟΦΗ-Ιωνικός 2-0

Posted on: 13 Δεκεμβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

ofi-ionikosΜετά από αρκετό καιρό η ομάδα μας έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρό και νίκησε δίκαια στο Γεντί Κουλέ την ομάδα του Ιωνικού με σκορ 2-0.Σκόρερ για την ομάδα μας ο Περογαμβράκης στο πρώτο ημίχρονο και ο Μαρτσάκης στο δεύτερο.

Γενικά η ομάδα παρουσίασε καλό πρόσωπο δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.Ο Ιωνικός κατέβηκε στο Ηράκλειο να παίξει ποδόσφαιρο δεν κλείστηκε πίσω αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Σημαντική νίκη για την ψυχολογία της ομάδας γιατί βαθμολογικά είμαστε αρκετά πίσω,παρόλα αυτά η ομάδα είναι υποχρεωμένη να παλέψει μέχρι τέλους γιατί έτσι αρμόζει η ιστορία και η φανέλα της.Όλοι κρίνονται πλέον και ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Λίγος κόσμος στο γήπεδο και σήμερα,είναι φανερό πλέον ότι ο κόσμος της ομάδας έχει απογοητευτεί από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και στο χέρι της ομάδας είναι να τον κάνει να ξαναγυρίσει στο γήπεδο.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις λίγες πιθανότητες που έχει για την επίτευξη του στόχου.

Και όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον οργανισμό που λέγεται Ο.Φ.Η νεότερα προσεχώς….

 

Leave a Reply