Ο.Φ.Η-Αστέρας Βάρης 1-1

Posted on: 15 Νοεμβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

208988

Μετά από ένα τραγικό παιχνίδι ο Ο.Φ.Η έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τον Αστέρα Βάρης στο Γεντί Κουλέ κάνοντας μακράν την χειρότερη εμφάνιση του μέσα στην έδρα του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Συνέπεια αυτού του αποτελέσματος είναι να απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή και το τρένο της ανόδου φαίνεται να χάνεται πολύ νωρίς για φέτος.

Τραγικοί όλοι όσοι αγωνίστηκαν και όσοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι,δεν επιτρέπεται σε μια ομάδα σαν τον Ο.Φ.Η να μην μπορεί να κερδίσει στην έδρα της έναν αντίπαλο σαν τον Αστέρα Βάρης,ο οποίος έπαιζε με 10 παίκτες για το τελευταίο ημίωρο του αγώνα.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν,ούτε το χαμένο πέναλτι ούτε το δοκάρι στο τέλος μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογίες για την τραγική εμφάνιση,όλες οι ομάδες που κατεβαίνουν στο Ηράκλειο πρέπει να χάνουν από το αεροδρόμιο.

Η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να κερδίζει όλες της ομάδες,ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της,κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης είναι αποτυχία και όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν καλό θα είναι να πάρουν τα μπογαλάκια τους και δρόμο.

Την αποτυχία μιας μη ανόδου φέτος θα την χρεωθούν όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα και καλό θα είναι όσον προλαβαίνουν ακόμα (αν προλαβαίνουν) να πάρουν τα μέτρα τους και να μην ξαναδούμε τέτοιες εμφανίσεις στο μέλλον.

Η φανέλα και ο κόσμος μόνοι τους δεν μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα,δεν φτάνει μόνο αυτό και πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Leave a Reply