ΟΦΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ 4-0

Posted on: 24 Ιανουαρίου, 2016 by Krites4 No Comments

KRITESFANS_resize

Στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου η ομάδα μας αντιμετώπισε στο Γεντί Κουλέ τον Εθνικό Πειραιώς κερδίζοντας τον με σκορ 4-0.

Σκόρερ για την ομάδα μας οι Περογαμβράκης,Πατηνιώτης,Μαρτσάκης και Κιάσσος,όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο αφού το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Συνολικά ο Ο.Φ.Η παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι σε μια καλή ομάδα της κατηγορίας,κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι,έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο,είχε ένα δοκάρι με τον Περογαμβράκη στο 10 λεπτό και αν ήταν ποίο αποτελεσματικός θα είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Με την νίκη αυτή φτάσαμε τους 30 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Φωστήρα μειώσαμε την διαφορά από την κορυφή στους 9 βαθμούς.

Επόμενο παιχνίδι είναι και πάλι στο Γεντί Κουλέ με αντίπαλο το Ν.Ηράκλειο και γενικά ακολουθεί ευνοϊκό πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές για την ομάδα μας.

Ελπίζουμε με τις προσθήκες που θα γίνουν και σε συνδυασμό με το εύκολο πρόγραμμα που έχουμε η ομάδα να κάνει ένα σερί νικών και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή,αρκεί να δείξει σοβαρότητα και να αποδείξει μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα της.

Ο κόσμος στο γήπεδο ήταν λίγος,λίγο οι κακές καιρικές συνθήκες,λίγο η απογοήτευση που υπήρχε από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής έκαναν το κόσμο να μην πάει στο γήπεδο αλλά στο χέρι της ομάδας μας είναι να αντιστρέψει το κλίμα κάνοντας καλές εμφανίσεις και νίκες έτσι ώστε να αναγκάσει τον κόσμο να επιστρέψει το Γεντί Κουλέ.

Leave a Reply