ΟΦΗ-Ιαλυσός 0-0

Posted on: 13 Μαρτίου, 2016 by Krites4 No Comments

gentikouleresize

Ο Ο.Φ.Η αντιπετώπισε στο Γεντί Κουλέ την ομάδα του Ιαλυσού με το τελικό σκορ να είναι 0-0,σε ένα παιχνίδι που ήταν μονόλογος για την ομάδα μας,με χαμένο πέναλτι από τον Περογαμβράκη,με φοβερή χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού από τον ίδιο παίκτη και με πολλές ακόμα κλασικές ευκαιρίες καθόλη την διάρκεια του ματς,η ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο άδικο για αυτήν 0-0.

Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ο.Φ.Η στο Γεντί Κουλέ και παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει το ματς και σε συνδυασμό με την νίκη του πρωτοπόρου η διαφορά από την κορυφή πήγε στους 5 πόντους.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών και παρά το κακό αποτέλεσμα χειροκρότησε στο τέλος του παιχνιδιού την ομάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε την προκλητική στάση ορισμένων παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας καθόλη την διάρκεια τους ματς και ήταν η βασική αιτία να δημιουργηθεί ένταση μετά το τέλος του παιχνιδιού,σε αυτό δεν είχε συμμετοχή κανένας φίλαθλος και ότι αναληθή δημοσιεύονται είναι για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα μας.

Δεν απογοητευόμαστε,προχωράμε μπροστά έχουμε δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και οι νίκες σε αυτά είναι απαραίτητες.Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος ο στόχος θα επιτευθεί,έχουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας,τον καλύτερο κόσμο και την πιο βαριά φανέλα,όλα θα μετρήσουν και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Leave a Reply