Ο.Φ.Η-Ηλυσιακός 2-0

Posted on: 24 Απριλίου, 2016 by Krites4 No Comments

 

temp5

Το πρώτο βήμα από τα τρία τελευταία που απομένουν έγινε σήμερα,με τον Ο.Φ.Η να κερδίζει 2-0 τον Ηλυσιακό στο Γεντί Κουλέ και να συγκατοικεί στην κορυφή του ομίλου με τον Φωστήρα.

Η ομάδα μας πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι σε έναν εμφανώς κατώτερο αντίπαλο και το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού θα μπορούσε το σκορ να είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις με τις τόσες πολλές κλασσικές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα μας.

Σκόρερ για τον Ο.Φ.Η ο Πόποβιτς στο πρώτο ημίχρονο με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή και ο Καλέ με κοντινό σουτ στο δεύτερο ημίχρονο.Γενικά η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα αλλά κατέβασε ταχύτητα μετά το δεύτερο γκολ όπου και κρίθηκε το ματς.

Αρκετός κόσμος και σήμερα στο γήπεδο δείχνοντας ότι σιγά σιγά ο κόσμος επιστρέφει γιατί βλέπει καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα και πιστεύει πλέον στην άνοδο.

Τα κεφάλια κάτω μένουν δύο παιχνίδια ακόμα που πρέπει να κερδηθούν για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο την τελευταία αγωνιστική στο καυτό Γεντί Κουλέ.

Leave a Reply