Ο.Φ.Η-Τριγλία Ραφήνας 1-0

Posted on: 10 Απριλίου, 2016 by Krites4 No Comments

ofitriglia

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ο Ο.Φ.Η κέρδισε με σκορ 1-0 την ομάδα της Τριγλίας και παρέμεινε σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι,κέρδισε πέναλτι μόλις στο 9 λεπτό μετά από σέντρα του Πίτσου και χέρι του αμυνόμενου,το οποίο εκτέλεσε ο Χαντί και απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.Ο Ο.Φ.Η συνέχισε δυνατά παρά την απογοήτευση από το χαμένο πέναλτι,έχασε ευκαιρίες αλλά το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη η ομάδα συνέχισε δυνατά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού έχασε αρκετές ευκαιρίες και από την στιγμή που δεν κατάφερνε να σκοράρει όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο πίστεψαν ότι θα έρθει το μοιραίο,κάπου εκεί στο 90 ήρθε η χρυσή αλλαγή της ομάδας ο Σαχινίδης να βάλει ένα πολύ σημαντικό γκολ και να δώσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα.

Γενικά η ομάδα έδειξε να ήταν αγχωμένη και μετά το χαμένο πέναλτι η πίεση αυξήθηκε,μέσα σε όλα αυτά αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας της Τριγλίας η οποία κατέβηκε στο Ηράκλειο να παίξει μπάλα παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί για την άνοδο,ήταν μακράν της δεύτερης η καλύτερη ομάδα που έχει έρθει στο Γεντί Κουλέ,δουλεμένη ομάδα,χτύπησε το παιχνίδι,έπαιξε καθαρά και αυτό ο κόσμος το αναγνώρισε και για αυτό στο τέλος την χειροκρότησε.

Τέλος καλό όλα καλά,μένουν ακόμα τέσσερις αγωνιστικές και όλα είνα ακόμα στα χέρια της ομάδας μας,επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας στην Νίκαια με τον Ιωνικό στο ποιό δύσκολο εμπόδιο μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Για το τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε το γήπεδο κάνοντας το Γεντί Κουλέ καμίνι.

FORZA ΟΜΙΛΑΡΑ…..

Leave a Reply