Τέλος μιας επιτυχημένης χρονιάς

Posted on: 5 Μαΐου, 2014 by Krites4 No Comments

genti-koule

Αγωνιστικά,η σεζόν έφτασε στο τέλος της βρίσκοντας την ομάδα μας στην 6 θέση της βαθμολογίας,την υψηλότερη τα τελευταία 15 χρόνια, και φτάνοντας μέχρι και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος,θα μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερη χρονιά αν καταφέρναμε να περνούσαμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά δεν πειράζει,συνεχίζουμε και ελπίζουμε του χρόνου να τα καταφέρουμε.

Διοικητικά, η διοίκηση εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα και αυτό έχει σαν συνέπεια να μην υπάρχουν περιορισμοί στις μεταγραφές.Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να κινηθούμε άνετα στον σχεδιασμό για την νέα χρονιά χωρίς υπερβολές και πάντα μέσα στις οικονομικές δυνατότητες που έχει η ομάδα.

Κόσμος,ο κόσμος την ομάδας ήταν ο 12 παίχτης σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια,το Γεντί Κουλές ήταν μια απο τις σκληρότερες έδρες του πρωταθλήματος,πρώτο σε πληρότητα και 5 σε εισιτήρια.

Με βάση όλα τα παραπάνω που αναφέραμε η σεζόν κρίνεται επιτυχημένη,ελπίζουμε να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες την νέα σεζόν και εμείς απο την μεριά μας θα είμαστε εκεί για ακόμα μια φορά να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Leave a Reply