Τράχωνες Αλίμου-Ο.Φ.Η 0-1

Posted on: 15 Μαΐου, 2016 by Krites4 No Comments

traxonesofi

Ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου βρίσκεται πλέον ο Ο.Φ.Η μετά και τα σημερινά αποτέλεσματα αφού βρίσκουν την ομάδα μας μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει κριτική λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων απλά να πούμε ότι καλό θα ήταν να κλειδώναμε την νίκη από νωρίς γιατί το 1-0 είναι ύπουλο σκορ.Σκόρερ για την ομάδα μας ο Πόποβιτς στο πρώτο ημίχρονο,διάστημα στο οποίο είχαμε και τρια δοκάρια,από εκεί και μετά δεν απειληθήκαμε καθόλου,είχαμε τον πλήρη έλεγχο του ματς,χάσαμε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ αλλά σημασία έχει εδώ που έχουμε φτάσει οι τρείς βαθμοί και τίποτα άλλο.

Πλέον τα πάντα εξαρτιώνται από εμάς και κανέναν άλλο αφού και η ισοπαλία είναι αρκετή για την άνοδο σε ένα ματς την τελευταία αγωνιστική στο καυτό Γεντί Κουλέ με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Οφείλουμε να αποδείξουμε σε όλους όσους μας αμφισβήτησαν κατά την διάρκεια της χρονιάς,ποια είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και να απαντήσουμε στους αντιπάλους της επόμενης αγωνιστικής ότι πρέπει να έχεις μεγάλα καρύδια για να πάρεις το πρωτάθλημα μέσα στο Γεντί Κουλέ με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η.

Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή και είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να πάρει η ομάδα μας την νίκη και να την προστατέψει από τυχόν προβοκάτσιες που μπορεί να υπάρξουν.

Leave a Reply