Τριγλία Ραφήνας-ΟΦΗ 2-1

Posted on: 6 Δεκεμβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

krites208988

Η ομάδα μας ταξίδεψε στην Ραφήνα για να παίξει έναν τελικό όπως υποστήριζαν όλοι,αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Τριγλίας,όμως μόνο αυτό δεν απέδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο,πραγματοποιώντας μια ακόμα μέτρια εμφάνιση γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1.

Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει 2-0 με δύο φτηνά γκολ που δέχθηκε,ένα στην αρχή του παιχνιδιού και ένα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.Η ομάδα μείωσε στο 65′ σε 2-1 προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά πλέον ήταν αργά και η ήττα ήρθε δίκαια.

Αν ο Ο.Φ.Η. σε ένα παιχνίδι που χαρακτηριζόταν τελικός παρουσιάζει τέτοιο πρόσωπο τότε αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλοι όσοι ασχολούνται με το αγωνιστικό κομμάτι είναι άχρηστοι και λίγοι.Παρουσίασαν μια ομάδα χωρίς πλάνο,μια άμυνα που δέχεται ερασιτεχνικά γκολ,μια ομάδα που δεν μπορεί να κάνει μια οργανωμένη επίθεση,γενικά μια αδούλευτη ομάδα και σε αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο προπονητής και δεν δεχόμαστε το ότι η ομάδα στήθηκε λάθος το καλοκαίρι και οι παίκτες δεν είναι δικές του επιλογές γιατί και τον Ο.Φ.Η 94 να βάζαμε να παίξει τουλάχιστον πέντε σωστές πάσες και 2-3 οργανωμένες επιθέσεις θα τις έκανε.

Τώρα πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ και η υπόθεση άνοδος φαίνεται να χάνεται πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.Σε όποιον κι αν το έλεγες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι ο Ο.Φ.Η θα ήταν εκτός στόχου ανόδου πριν το τέλος του πρώτου γύρου θα σε έλεγε τρελό, κι όμως αυτό ζούμε,τον απόλυτο εξευτελισμό,την Τριγλία,τον Φωστήρα και τον Ιαλυσό να κάνουν πρωταθλητισμό και τον Ο.Φ.Η να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού!!!

Όλα τα είχαμε ζήσει αλλά αυτό που ζούμε τώρα είναι μακράν η μεγαλύτερη αποτυχία της ομάδας.

 

Leave a Reply