Το Σάββατο….Άνοδο!!!

Posted on: 14 Φεβρουαρίου, 2019 by Krites4 No Comments

Το Σάββατο στις 21:00 στο κέντρο Άνοδος θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας απ όλους τους συνδέσμους.Η τιμή ανέρχεται στα 15 ευρώ με πλήρες μενού.
Καλούμε όλους τους οπαδούς του ΟΦΗ,οργανωμένους και μη,να δώσουν δυναμικό παρόν για μια βραδιά ΟΜΙΛΙΤΙΚΗ. Την δική μας βραδιά όπου το τραγούδι για τον ΟΦΗ θα κυριαρχήσει. Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο το βράδυ στην Άνοδο!
Όπως ειναι λογικό δεν μπορούμε να μην δείξουμε το δρόμο για την Δεύτερα και την συνέχεια γενικότερα.Τώρα ΟΛΟΙ μαζι πρέπει να τον σπρώξουμε μπροστά για να επικρατήσει στη μάχη κερδίζοντας στο τέλος τον πόλεμο. Με την βροντερή παρουσία μας στη ΘΥΡΑ 4 και το ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ. Με το πάθος και την αποφασιστικότητα μας.Το μεταδίδουμε στην ομάδα και επιβάλλεται να το καταλάβουν ΟΛΟΙ! Η ΘΥΡΑ 4 είναι έτοιμη για την πρώτη μάχη και δείχνει το δρόμο. Άλλωστε,η ιστορία της, λέει, ότι η ΘΥΡΑ 4 και κόσμος του ΟΦΗ κέρδισε τις μεγαλύτερες μάχες εντός και εκτός κερκίδας.Το γνωρίζουν ΟΛΟΙ καλά, θα το μάθουν την Δευτέρα και αυτοί.Η ώρα 19:30, ραντεβού στη ΘΥΡΑ 4.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΜΙΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

 

 

Leave a Reply