Ιαλυσός-Ο.Φ.Η 0-0

Posted on: 1 Νοεμβρίου, 2015 by Krites4 No Comments

ialisos_ofi2015

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον πρωτοπόρο Ιαλυσό στην Ρόδο,οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.Η ομάδα μας ήταν σαφώς ανώτερη σε όλο το παιχνίδι έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει στις κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε και να πάρει την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο παρότι η ομάδα δεν έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση ήταν ανώτερη και έχασε κλασική ευκαιρία με τον Πόποβιτς σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στην αρχή του παιχνιδιού για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στο γήπεδο παίξαμε μονότερμα τον αντίπαλο,δημιουργήσαμε φάσεις,δεν απειληθήκαμε καθόλου αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε για να πάρουμε το ματς.

Η ουσία είναι ότι η ομάδα μπορεί να είναι η καλύτερη της κατηγορίας και αυτό το παραδέχονται όλοι αλλά σημασία έχουν οι βαθμοί και όσο η ομάδα δεν καταφέρνει να κερδίζει δίνει δικαιώματα στους αντιπάλους να μπορούν να ονειρεύονται.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όλο το γήπεδο μετά το σφύριγμα της λήξης πανηγύριζε σαν να κέρδισε το παιχνίδι.

Ο κόσμος ήταν για ακόμα μια φορά δίπλα της,50 άτομα ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ από το Ηράκλειο,έκανε ότι μπορούσε για να την βοηθήσει και παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε έδωσε όλο του το είναι για να στηρίξει την ομάδα.

ialisos_ofi2015_1

Θέλαμε την νίκη,απογοητευτήκαμε λίγο αλλά δεν τα παρατάμε θα είμαστε δίπλα στον ΟΜΙΛΟ και θα τον στηρίζουμε όπου κι αν παίζει.

Η ομάδα έχει τώρα τα επόμενα 4 παιχνίδια εντός κρήτης και είναι ευκαρία να πάρει τα παιχνίδια αυτά και να ανέβει στην βαθμολογία.

 

Leave a Reply