Συνεχίζουμε!!ΟΦΗ-Γλυφάδα 3-1

Posted on: 28 Φεβρουαρίου, 2016 by Krites4 No Comments

genti20134

Ο Ο.Φ.Η πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε άνετα στο Γεντί Κουλέ του Κεραυνού Γλυφάδας με σκορ 3-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του πρωτοπόρου Φωστήρα πλησίασε ακόμα περισσότερο στην κορυφή..

Η ομάδα μας αντιμετώπισε μια σκληροτράχηλη ομάδα,η οποία μας ζόρισε για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο από την στιγμή που ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Νάστου μέχρι να πετύχουμε το 2-1 και εκεί κάπου τέλειωσαν όλα.Σκόρερ για την ομάδα μας,Πόποβιτς και Χαντί στο πρώτο ημίχρονο και ο Καλέ στο δεύτερο.

Γενικά στο παιχνίδι φάνηκε ότι παρότι πολλοί παίκτες μας δεν ήταν στην καλύτερη τους μέρα ή η αλλαγή συστήματος που επέλεξε ο προπονητής μας δεν τράβηξε, η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αρκετή έτσι ώστε να πάρουμε μια σχετικά εύκολη νίκη.

Συνεχίζουμε με επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παοκ Κρουσώνα όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη έτσι ώστε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας.

Ο στόχος είναι ένας,αήττητοι μέχρι το τέλος και τότε η κορυφή θα είναι δική μας,δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν,οι άλλοι πρέπει να μας φοβούνται γιατί το τρένο έχει μπει στις ράγες για τα καλά και θα συμπαρασύρει όποιον βρεθεί στο διάβα του.

Leave a Reply